Nyt partnerskab med Andel om udvikling af solcelleparker 

CGJ Energy har rådgivet projektudvikleren Lige Energi i at udvikle solcelleparker med energikoncernen Andel i et nyt partnerskab.

Vedvarende energi er en forudsætning, hvis vi skal i mål med den grønne omstilling. Den energiform, som hurtigst og nemmest kan sende grøn energi ud til danskerne, er solenergi. Der er derfor allerede efterspørgsel og et stort potentiale i det nye partnerskab mellem Lige Energi og Andel om udvikling af nye solcelleparker.  

Lige Energi skal primært stå for projektudviklingen af solcelleparkerne frem til "ready-to-built", mens det vil være Andel, der ejer og drifter de solcelleparker, som selskaberne i fællesskab finder egnet. 

Det første solcellepark projekt skal ligge ved Vordingborg 

Allerede ved udgangen af 2026 er de to selskaber klar til at sætte strøm til de første 30 MWp ved Vordingborg. Solcelleparken ved Barmosen Vest vil få en kapacitet på 32 MWp, der svarer til 9.000 husstandes årlige elforbrug. 

Læs mere om partnerskabet hos Andel: 

https://andel.dk/aktuelt/andel-i-nyt-partnerskab-om-udvikling-af-solcelleparker/

Er du lodsejer med jordlodder på 30-100 hektar og vil høre mere om vores model, så ring til Carsten G. Jensen for en kop kaffe.

Yderligere oplysninger: 

Kontakt: Carsten G. Jensen, tlf. 23338510/ cgj@cgjenergy.dk